Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen geplaatst bij Oh Deer Design. 
Door te bestellen geeft de klant aan akkoord te gaan met de hieronder beschreven voorwaarden.

Adres:
Oh Deer Design | Stacey Talbut
Stenenmolenstraat 78
2800 Mechelen
België

Telefoonnummer: +32 479 64 19 97
Emailadres: hello@ohdeerdesign.be
Rekeningnummer: BE 73 3631 9155 7660
BTW-nummer: BE 0732.998.613
In de webshop kan je betalen met Bancontact, kredietkaart of via overschrijving. Een ontwerp op maat wordt altijd betaald via overschrijving, aan het einde van het ontwerptraject. Je krijgt steeds een orderbevestiging met alle details van je bestelling. Bij een ontwerp op maat wordt vooraf niets in rekening gebracht, behalve een voorschot bij de goedkeuring van het eerste ontwerp. Zodra Oh Deer Design het bedrag heeft mogen ontvangen, kan het drukproces starten. 
Indien de betaling uitblijft zal de bestelling niet worden opgemaakt. 
Oh Deer Design levert uitsluitend in België. De volgende voorwaarden zijn dan ook van toepassing voor leveringen in België. De levertijd bedraagt 1 à 2 werkdagen. Deze levertijd is echter slechts indicatief. Afwijkende levertijden worden vermeld bij bepaalde producten. Bij geboortekaartjes is spoeddruk mogelijk mits een toeslag. 
Overschrijding van de leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht om de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden, tenzij de levertermijn meer dan 30 dagen bedraagt. In dat geval kan u de bestelling kosteloos annuleren.
De vermelde levertijden gaan in zodra Oh Deer Design uw betaling heeft ontvangen, niet vanaf het moment dat de bestelling is geplaatst. Levertijden bij geboortedrukwerk gaan in zodra Oh Deer Design na de geboorte beschikt over alle nodige gegevens om het geboortedrukwerk te vervolledigen en de betaling is voldaan.De verzendkosten bedragen €8 voor levering aan huis. Oh Deer Design is niet aansprakelijk bij vertraging van de bezorger.
Oh Deer Design belooft alles in het werk te stellen om kwaliteitsvolle materialen te bezorgen. We raden aan om je bestelling bij aankomst te controleren op schade of onvolledigheid.
Indien iets toch  niet naar wens is, breng je Oh Deer Design binnen 7 dagen na ontvangst op de hoogte via mail (hello@ohdeerdesign.be), zodat je bestelling eventueel kan laten herverzenden of  herroepen.
Maatwerk en doopsuiker kunnen niet worden geannuleerd.  Bij een fout in de bestelling, zal Oh Deer Design het product wel kosteloos vervangen. Oh Deer Design behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of het betaalde bedrag slechts gedeeltelijk te vergoeden als het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of door de klant is beschadigd.
​De klant heeft het recht goederen terug te zenden zonder opgave van reden.  Gelieve binnen 7 dagen na ontvangst contact op te nemen via mail via hello@ohdeerdesign.be. Oh Deer Design zal het bedrag terugstorten ten laatste 3 werkdagen na ontvangst van de goederen.
Bij een fout in de bestelling zal Oh Deer Design het product kosteloos vervangen (zie: garantie). Oh Deer Design behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of het betaalde bedrag slechts gedeeltelijk te vergoeden als het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of door de klant is beschadigd.
Op maat gemaakte artikelen en doopsuiker kunnen niet worden geannuleerd of gertourneerd.
Op alle producten, ontwerpen, foto’s, logo’s en teksten van Oh Deer Design is het auteursrecht van toepassing. Niets op deze website noch om het even welke van de producten of creaties van Oh Deer Design mag worden nagemaakt, vermenigvuldigd en/of verspreid zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Oh Deer Design.
Indien creaties van Oh Deer Design volledig of gedeeltelijk worden overgenomen, zal Oh Deer Design de nodige gerechtelijke stappen ondernemen om een einde te stellen aan de inbreuk het auteursrecht of met het oog op schadevergoeding, met mogelijke sancties zoals boetes tot zelfs gevangenisstraffen als gevolg, conform de Belgische wetgeving op auteursrecht.
De klant heeft geen recht op het ontwerp of de bestanden. Deze blijven te allen tijde eigendom van en in het bezit van Oh Deer Design.

#ohdeerdesign