diensten

Unieke creaties om onvergetelijke momenten te koesteren

Oh Deer Design wil op een unieke en persoonlijke manier vormgeven aan de bijzondere momenten in jouw leven met op maat gemaakt creatief design en drukwerk. Ontdek wat ik  voor jou kan betekenen bij de geboorte van je kindje, jullie huwelijk of de start van jouw onderneming. 

0 2

Creatieve Geboortekaartjes en Geschenken op maat

Een kindje op komst? Ik help je graag met een origineel geboortekaartje en bijpassende geschenkenom dit bijzondere moment te vieren en te koesteren.

0 0 4

Huwelijksuitnodigingen en drukwerk op maat voor jullie grote dag

Zet meteen de toon voor jullie picture perfect Pinterest wedding met een exclusieve huwelijksuitnodiging en bijhorend op maat gemaakt drukwerk. Enkel een uitnodiging of een totaalplaatje? Ik bekijk het graag samen met jullie. Ontdek de eindeloze mogelijkheden om jullie liefdesverhaal te delen met jullie gasten.

0 0 4 1

Professionele Branding & op maat gemaakt Webdesign

Klaar om je (nieuwe) onderneming naar een hoger niveau te tillen en de uitstraling te geven die het verdient? Geef jouw bedrijf een krachtige identiteit met professionele branding en op maat gemaakt webdesign. Samen zoeken we de perfecte aanpak om jouw merk online én offline te laten opvallen.

20220611 IMG 0623 2

Unieke portretten & Illustraties op jouw maat

Koester jouw dierbare momenten met een portret of een illustratie op maat: een uniek aandenken in je interieur of een onvergetelijk geschenk voor iemand die je lief is. Ik teken met plezier gezinnen, vriendengroepen, koppels of huisdieren op basis van enkele foto's.