Hey daar!
Ik ben Stacey.

Ik maak grafisch ontwerp en illustraties waar je blij van wordt in mijn studio in Mechelen als Oh Deer Design. Dat doe ik steeds in mijn eigen, frisse en speelse stijl en met een groot hart voor de planeet.

Ik ben een goeie match voor verloofde koppels en toekomstige ouders die op zoek zijn naar iemand die hun visie kan vertalen naar iets bijzonders wat je niet in de winkelrekken vindt en die samen met hen wil nadenken over het perfecte totaalplaatje.

Hoe het begon

Creatief experiment is altijd al mijn passie geweest. Al heel mijn leven ervaar ik plezier en kom ik tot rust door te schrijven, tekenen, schilderen, muziek maken …

In 2019 richtte ik Oh Deer Design op als mijn professionele creatieve uitlaatklep, in de hoop van mijn passie ook mijn beroep te kunnen maken. Wonderwel bleek dit niet alleen te lukken, ik had er ook verrassend veel plezier van.

Positieve reacties van klanten spelen hier een grote rol in. Mensen blij maken met mijn creaties bleek al gauw de motor die Oh Deer Design doet draaien!

Het tempo waarmee mijn kleine bedrijfje ging groeien maakt me nog steeds bijzonder vrolijk! In de zomer van 2022 besloot ik het roer om te gooien en een deel van onze woning in te richten als mini-drukkerij. Sinds kort gebeurt al het drukken, snijden, afwerken dus ook in eigen beheer. Ik verzorg met trots elk project vanaf het 1ste idee tot het eindresultaat!

Wie ik ben? Ik geef je even de korte samenvatting...

  • Ik ben naast creatieveling ook leraar Engels. 🍎
  • Ik ben een trotse vegetariër. 🌱
  • Ik ben linkshandig. ✏️
  • Ik ben 1m85 groot (yup!). 🙌
  • Ik woon in Mechelen. 🏡
  • Ik heb een geweldig lief (Laurens) en erg knuffelbare kat (Oscar). 🐱
  • Ik functioneer niet zonder koffie. ☕️

Milieubewust kaarten maken. Het kan.

Het is niet evident om als milieubewust persoon actief te zijn in de drukwerksector. Toch kan het! Als eenmanszaak maak je de beslissingen nu eenmaal zelf.

Gewapend met een blik die kritisch naar ‘greenwashing’ kijkt, ging ik op zoek naar échte groene alternatieven voor papierproductie.

Mijn research bracht me bij mijn huidige aanbod: boomvrij papier (ja, dat lees je goed) en papier gemaakt van gerecycleerde landbouwoverschotten.

Hiervoor hoefde ik trouwens niet eens voorbij onze landsgrenzen te gaan zoeken: ik werk uitsluitend met Belgische leveranciers samen, om de keten zo kort mogelijk te houden.

Neem contact met me op.

Heb je interesse in een ontwerp of heb je een vraag?
Ik hoor graag van je.

    Deze website maakt gebruik van 🍪. Door verder te surfen ga je akkoord met het plaatsen van cookies.   Meer info