Over Oh Deer Design

Stacey Talbut

Hallo! Ik ben Stacey, het 29-jarige brein achter Oh Deer Design en ik hou me graag bezig met zowat alles wat creatief en mooi is. Wat begon als een uit de hand gelopen hobby groeide in 2019 uit tot een volwaardig bijberoep als grafisch ontwerper en illustrator.

Overdag ben ik daarnaast ook leraar en communicatieverantwoordelijke op College Hagelstein, een keitoffe secundaire school in Sint-Katelijne-Waver. Ik woon samen met mijn kat en roommate in hartje Mechelen. Ik ben links- én behoorlijk onhandig en een onverbeterlijke perfectionist.

Tot slot ga ik al jaren door het leven als trotse vegetariër en je ziet me zelden zonder een tas koffie en/of goed boek in mijn hand. 

oh deer design grafisch ontwerp illustratie stacey talbut contact papiersoorten
Let’s get social.

#OHDEERDESIGN

Meer bekijken op