trouwkaarten oh deer design huwelijksdrukwerk

Hoera! Jullie gaan trouwen!

Ben jij zo iemand die droomt van een pinteresthuwelijk maar begint het je al te duizelen van alle keuzes die je moet maken?
Je wil een professioneel eindresultaat, zonder te moeten inboeten aan een persoonlijke aanpak, die oog heeft voor jullie en jullie verhaal?
Dan ben je bij mij echt aan het goede adres.

Samen zorgen we voor de mooiste trouwkaarten en ander drukwerk om dit onvergetelijke moment in jullie leven te vieren.

Binnenkort verschijnt hier mijn collectie trouwdrukwerk: deze zal je rechtstreeks kunnen bestellen in de webshop en gratis naar eigen wens kunnen aanpassen. Via mail bespreken we de tekst, kleuren, en lettertypes die op je kaart moeten komen. Deze wijzigingen zijn inbegrepen in de prijs. 

Ondertussen maak ik natuurlijk met plezier jullie trouwdrukwerk op maat. Niets zo mooi als een eigen huisstijl om jullie grote dag echt ‘af’ te werken: niet alleen huwelijksuitnodigingen maar ook voor menukaarten, ceremonieboekjes, tafelnummers, naamkaartjes, bedankjes, … kan je bij mij terecht. Ik leg graag samen met jullie de weg af naar het perfecte drukwerk.


hoe werkt het?

Neem contact met me op via het aanvraagformulier hieronder. Ik beantwoord je mailtje zo snel mogelijk. Geen idee is te gek: vragen staat vrij en ik probeer graag nieuwe dingen uit!
Aan de hand van een aantal vragen probeer ik een beeld te krijgen van je wensen. Het kan geen kwaad als je nog geen ideeën hebt. Je ontvangt een aantal verschillende voorstellen.
Als we een richting gekozen hebben, ga ik aan de slag. Tijdens het ontwerpproces hoor ik graag je feedback, zodat het resultaat 100% naar wens is!
Tevreden? Dan gaat je bestelling nu in druk. Bestelde je geboortekaartjes? Dan is het wachten geblazen tot je kleintje zijn entrée maakt. Enveloppen en stickers kan je natuurlijk al op voorhand bestellen, zodat je alvast aan de slag kan.
Geef me een seintje zodra je baby geboren is. Ik zet de laatste details dezelfde dag nog op het kaartje. Standaarddruktijd is 2 à 3 werkdagen. Spoeddruk is mogelijk indien je de kaartjes dezelfde dag nog of ten laatste de volgende (werk)dag wenst.
Je kan de kaartjes komen afhalen zodra ze klaar zijn. Levering is ook mogelijk via bPost. Woon je in een straal van 30km rond Mechelen? Vraag dan gerust levering aan huis aan!

vraag info of oferte aan

Algemene offerteaanvraag
Ik heb interesse in volgende soort kaart:
Ik heb interesse in deze producten:
Ik heb interesse in volgende soort afwerking:
Hoe heb je Oh Deer Design gevonden? *
Privacyovereenkomst *
Ik heb de algemene voorwaarden gelezen *

De algemene voorwaarden vind je hier.