Wie ik ben

Over Oh Deer Design

Mijn naam is Stacey en ik ben een gepassioneerde grafisch ontwerper. Mijn missie is om ontwerpen te creëren waar je blij van wordt. Of het nu gaat om geboortekaartjes of huwelijksdrukwerk, ik streef ernaar om creaties te maken die een glimlach op je gezicht toveren.

Bij mijn ontwerpen staat duurzaamheid centraal. Ik gebruik graag gerecycleerd papier en werk met lokale leveranciers om de ecologische voetafdruk te minimaliseren. Daarnaast gebeurt het hele ontwerp- en drukproces in mijn eigen studio, om een uniek en ambachtelijk karakter aan elk project te geven.

Wat mij echt onderscheidt, is mijn vermogen om maatwerk te leveren. Elk ontwerp dat ik maak is specifiek afgestemd op de wensen en behoeften van mijn klanten. Of het nu gaat om kleuren, thema’s of illustraties, ik luister naar jouw ideeën en vertaal ze naar een uniek ontwerp dat helemaal bij jou past en jouw verhaal vertelt.

Ben je op zoek naar grafisch ontwerp dat niet alleen mooi is, maar ook ethisch verantwoord?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

 

Door te kiezen voor mijn diensten, steun je niet alleen een lokale ondernemer, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld.

Laten we samen iets creëren waar je echt blij van wordt!

Vraag je ontwerp aan

Wat klanten zeggen

Vrij laat bij Oh Deer Design terechtgekomen voor het ontwerp van ons geboortekaartje omdat een andere designer plots had afgezegd . Het werd dus een last-minute werkje voor Stacey, maar wat zijn we blij met het finale resultaat! Alle elementen die we in gedachten hadden, heeft ze er super mooi in kunnen verwerken!

Evelien mama van Merle

Oh Deer Design maakte een ontwerp voor onze trouwuitnodiging. Slechts één zoomgesprek was nodig om ons idee en onze wensen duidelijk te maken. Niet veel later ontvingen we een eerste ontwerp dat eigenlijk al de definitieve versie was. Oh Deer Design had énorm goed en snel begrepen wat wij graag wilden en dit helemaal uitgewerkt. Wij zijn super content! We kunnen de diensten aan iedereen aanraden en moesten we nog eens iemand zoeken voor een ontwerp komen we graag terug bij Oh Deer Design.

Jeroen + Marjan

In onze zoektocht naar een ontwerp voor het geboortekaartje van ons tweede kindje, kwamen we al snel op de website van Oh Deer Design terecht. Deze sprak ons meteen aan. Na het contactformulier te hebben ingevuld, werd diezelfde dag nog telefonisch met ons contact opgenomen. Bij de eerste ontwerpjes die we ontvingen, hadden we meteen een wauw-gevoel. Oh Deer Design had echt goed begrepen waar we naar op zoek waren. Toen we de geboortekaartjes kregen, was het in het echt nóg beter dan digitaal. We hebben reeds vele complimenten gekregen! Bij een volgende gelegenheid kiezen wij zonder twijfel terug voor Oh Deer Design.

Katrien mama van Sem

Oh Deer Design ontwierp het geboortekaartje, stickers, doopsuiker, ... van onze dochter en, wegens zo tevreden, ook voor onze zoon. De samenwerking loopt zeer vlot, je kan met een eigen idee komen of iets origineels vragen, de keuze en de kwaliteit van het drukwerk is uitstekend, en het belangrijkste, het ontwerp en de uitwerking waren tweemaal super mooi en origineel. We hebben nadien ook van veel complimenten gekregen over kwaliteit en originaliteit. Het paste helemaal bij ons gezin. Echt fijn. Zeer goede prijs- kwaliteitverhouding, geen verborgen kosten en tijdig klaar. Absolute aanrader en wij plannen nog ontwerpen.

Hans papa van Nina & Viktor

Oh Deer Design ontwierp het geboortekaartje van mijn zoontje. Ik vulde het contactformulier in met een duidelijk beeld van hoe ik het kaartje graag wou. Diezelfde dag kreeg ik al antwoord en na een telefoontje en het delen van alle informatie volgde de eerste ontwerpen. Stacey zette al mijn wensen om in verschillende voorstellen. Daarnaast kwam ze zelf ook met enkele suggesties waardoor het eindresultaat helemaal naar mijn zin was. Ik heb alleen maar complimenten gekregen over het kaartje en was zelf ook super tevreden. Behalve het kaartje heeft ze ook voor bijhorende enveloppen en stickers voor doopsuiker gezorgd. Ik kan Oh Deer Design aan iedereen aanbevelen die een kaartje op maat wilt.

Sarah mama van Thias

Oh Deer Design zorgde voor onze geboortekaartjes, stickers en deursticker voor de geboorte van ons dochtertje. Samen kwamen we tot een prachtig en persoonlijk geboortekaartje. Alles werd tot in de puntjes uitgewerkt totdat we 100% tevreden waren!

Eline + Christophe