Voor ondernemers

Branding en Webdesign

Print of digitaal, een korte samenwerking of een totaalproject... ik doe het allemaal met plezier én vakmanschap.
2514a3fa2b18c2d8ab9ce036d34dc749

Werk met mij samen

Zo gaan we te werk

01. Kennismaking

Ik neem graag de tijd om jou en je project te leren kennen. We bespreken jouw verwachtingen, wensen, ideeën en budget, bij voorkeur met een goede tas koffie, maar een online meeting kan zeker ook.

02.
Research

Zowel jij als ik doen ons huiswerk in deze fase. Wie is jouw ideale klant? Welke boodschap wil je meegeven? Wie zijn je concurrenten? Essentiële puzzelstukken voor een brand identiteit die helemaal klopt.

03.
Moodboard

Met het research en gesprek ga ik op zoek naar inspiratie voor je brand: kleuren, vormen, stijlen, beelden, ... die passen in jouw plaatje. Je ontvangt een pdf en ik hoor graag wat je denkt!

04.
Concepten +
Feedback

Als het plaatje klopt, werk ik een aantal concepten uit voor je brand. Je ontvangt een pdf met voorstellen voor het logo en eventuele andere elementen die we besproken hebben. We kloppen een richting af en ik ga aan de slag om alles te ontwerpen.

05.
Ontwerp

Ik presenteer je uitgewerkte nieuwe huisstijl in de vorm van een brand stijlgids: het totaalplaatje van A tot Z, inclusief voorbeelden van hoe jouw huisstijl er in de echte wereld zou uitzien. Je ontvangt ook alle mogelijke files die je nodig hebt om verder te kunnen.

06.
Nazorg + Training

Ik zet je op weg om je huisstijl in de praktijk te leren gebruiken met een (online) training. Je ontvangt ook een pdf met een handleiding en tips om ook daarna je frisse huisstijl maximaal te benutten!

kobu agency 7okkFhxrxNw unsplash

Branding / Logo / Huisstijl

Til jouw onderneming naar een hoger niveau en maak een blijvende indruk op klanten met een unieke, professionele en consistente uitstraling.

Webdesign

Een goed ontworpen website is hét online uithangbord van je merk: het is de snelste en makkelijkste weg voor je klanten om je te vinden en leren kennen. Let's get together en laat je website werken voor jou in plaats van andersom!

kobu agency 7okkFhxrxNw unsplash
kobu agency 7okkFhxrxNw unsplash

Print & Digitale Assets

Voor gevestigde brands of starters die iets meer kunnen gebruiken, kan ik ook zorgen voor brand assets of collateral. In mensentaal: drukwerk en / of digitale templates in huisstijl.

Illustratie op maat

Illustraties zijn de perfecte manier om het verhaal van je brand te vertellen en je unieke persoonlijkheid te laten zien. Contacteer me voor op maat geïllustreerde patronen, infographics, icons, muurtekeningen en meer!

20220924 716A6828