geboortekaartjes

Ik help je graag bij het ontwerp van jouw ideale geboortekaartje en alles wat daarbij komt kijken.

We kunnen vertrekken van een bestaand kaartje uit mijn collectie
of we kunnen 'carte blanche' werken met een ontwerp op maat.

Geboortekaartje uit de collectie

ontwerp

Verliefd geworden op één van mijn illustraties? Dan kan je dit ontwerp bestellen voor jouw geboortekaartje. Alle geboortekaartjes uit de collectie kunnen gepersonaliseerd worden qua tekst, lettertype, kleuren, formaat en lay-out. Je bestelt eenvoudig via de webshop.

prijzen

Een geboortekaartje uit de collectie heb je al vanaf € 1,05 per kaartje.

De prijs van het drukwerk bepaal je zelf: de oplage, het formaat, de papiersoort, de afwerking, … In mijn prijsgids vind je hiervan een handig overzichtje.

in het kort: hoe het werkt
 • Je bestelt je kaartjes via de webshop.
 • Kort na je bestelling ontvang je een link met wachtwoord.
 • Hier kan je beschrijven hoe het kaartje eruit zal zien en welke extra opties (welk papier, enveloppen enz.) je wenst.
 • Je ontvangt binnen 2 weken een digitale proefdruk van je kaartje.
 • Heb je graag een proefdruk op papier of bekijk je graag de mogelijkheden qua papier eerst even in het echt? Dat kan! Je kan in je vragenlijst aangeven dat je dit wil bijbestellen.
 • Je ontvangt je eindfactuur als je extra opties hebt gevraagd.
 • Een sms’je wanneer je kindje geboren is en enkele dagen later worden je kaartjes aan huis geleverd!

Ontdek de collectie geboortekaartjes

Deze kaartjes kan je laten wijzigen qua tekst, lettertypes, kleuren en lay-out. Je bestelt ze rechtstreeks in de shop vanaf €1,05 per kaartje.

Zo zorg ik voor jouw geboortekaartjes

Alle kaarten worden ter plaatse in de studio gedrukt en afgewerkt. Elke illustratie die je ziet is van mijn hand. Geen copy-pastewerk of dertien-in-een-dozijn afbeeldingen hier!

Bij elk kaartje is een gratis papieren proefdruk inbegrepen op de door jou gekozen papiersoort. Ik kies uitsluitend voor de meest verantwoorde materialen en productie. Zien? Voelen? Dat kan!

Wist je dat ik ook voor een totaalconcept kan zorgen? Je kan bij me terecht voor onder andere enveloppen, doosjes, labels, posters, en stickers in aangepaste kleuren en designs.
Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Geboortekaartje op maat

ontwerp

Heb je zelf een tof idee voor een geboortekaartje en spreekt mijn stijl je wel aan? Dan kies je best voor een ontwerp op maat. Ik ontwerp een geheel nieuw kaartje voor jou, van A tot Z. Samen brengen we jouw geboortekaartje tot leven!

prijzen

Een ontwerp op maat kost €300 voor een ontwerp met illustratie, en €250 voor een eerder grafisch of typografisch ontwerp. Deze prijs is inclusief BTW en exclusief drukwerk.

 

De prijs van het drukwerk bepaal je grotendeels zelf: de oplage, het formaat, de papiersoort, de afwerking, … In mijn prijsgids vind je hiervan een handig overzichtje.

 

Bij de start van een ontwerptraject ontvang je ook steeds een duidelijke offerte, zodat je vooraf weet wat de totaalprijs zal zijn.

wat is er inbegrepen?
 • Een uitgebreid intakegesprek met vragenlijst,
 • 3 ontwerprondes met digitale proefdruk,
 • 1 papierpakket zodat je de papiersoorten thuis kan uittesten,
 • 1 papieren proefdruk op de door jouw gekozen kaart,
 • Persoonlijke 1-op1 begeleiding en professioneel advies.

Mijn favoriete geboortekaartjes op maat

Overtuigd van mijn stijl?
Neem contact met me op om van start te gaan.

Wat blije ouders zeggen

Fijne ervaring met Stacey voor het maken van het geboortekaartje op maat van onze dochter. Vlotte communicatie!

Iris, mama van Billie

We hebben samengewerkt met Oh Deer voor het ontwerp van het geboortekaartje (en stickers, envelopes, doosjes, …) van onze dochter en, wegens zo tevreden, ook voor onze zoon. De samenwerking loopt zeer vlot, je kan met een eigen idee komen of iets origineels vragen, de keuze en de kwaliteit van het drukwerk is uitstekend, en het belangrijkste, het ontwerp en de uitwerking waren tweemaal super mooi en origineel. We hebben nadien ook van veel complimenten gekregen over kwaliteit en originaliteit. Het paste helemaal bij ons gezin. Echt fijn. Zeer goede prijs kwaliteitverhouding, geen verborgen kosten en tijdig klaar. Absolute aanrader en wij plannen nog ontwerpen.

Hans, papa van Nina en Viktor

Oh Deer Design heeft ervoor gezorgd dat we de geboorte van ons kindje helemaal in onze eigen stijl hebben kunnen verkondigen. Het was een zoektocht om de juiste kleuren en tekening te vinden, maar niets was te veel voor Oh Deer Design. Heel hard bedankt voor je geduld en ontwerp! Wij zijn in de wolken.

Ans, mama van Jan

Bedankt voor de super leuke kaartjes! Wij zijn echt verwonderd over hoe goed jij onze smaak door hebt aan de hand van die vragenlijst.

Anneleen, mama van Seppe

Oh Deer Design zorgde voor onze geboortekaartjes, stickers en deursticker voor de geboorte van ons dochtertje. Samen kwamen we tot een prachtig en persoonlijk geboortekaartje. Alles werd tot in de puntjes uitgewerkt totdat we 100% tevreden waren! Bedankt voor de goede service! We zijn heel tevreden met de stickers, enveloppen en geboortekaartjes. Alles was ook zeer mooi en verzorgd ingepakt.

Eline, mama van Liv

De website van Oh Deer Design sprak ons meteen aan. Na het contactformulier te hebben ingevuld, nam Stacey diezelfde dag nog telefonisch met ons contact op. Het was een fijne babbel waarin duidelijk werd gesteld wat we precies wilden. Bij de eerste ontwerpjes die we ontvingen, hadden we meteen een wauw-gevoel. Stacey had echt goed begrepen waar we naar op zoek waren. Slechts enkele aanpassingen en details later was het helemaal af. Toen we de geboortekaartjes kregen, was het in het echt nóg beter dan digitaal. We hebben reeds vele complimenten gekregen! Bij een volgende gelegenheid kiezen wij zonder twijfel terug voor Oh Deer Design. Bedankt voor de heel fijne samenwerking!

Katrien, mama van Sem

Voor onze zoon zochten we eerst een naam en toen we die gevonden hadden, kwam de volgende stap: geboortekaartjes uitzoeken. We twijfelden niet, want Oh Deer Design had precies wat wij wilden. Enkele inspiratieplaatjes en een korte uitleg resulteerden al snel in een top-ontwerp dat helemaal aansloot bij onze verwachtingen. De communicatie verliep super vlot en de reacties van onze familie en vrienden zijn zeer lovend. Oh Deer Design is een absolute aanrader!

Franciska, mama van Jason

Oh Deer Design ontwierp het geboortekaartje van mijn zoontje. Ik vulde het contactformulier in met een duidelijk beeld van hoe ik het kaartje graag wou. Diezelfde dag kreeg ik al antwoord en na een telefoontje en het delen van alle informatie volgde de eerste ontwerpen. Stacey zette al mijn wensen om in verschillende voorstellen. Daarnaast kwam ze zelf ook met enkele suggesties waardoor het eindresultaat helemaal naar mijn zin was. Ik heb alleen maar complimenten gekregen over het kaartje en was zelf ook super tevreden. Behalve het kaartje heeft ze ook voor bijhorende enveloppen en stickers voor doopsuiker gezorgd. Ik kan Oh Deer Design aan iedereen aanbevelen die een kaartje op maat wilt.

Sarah mama van Thias

Zullen we samen iets moois maken?

Zin gekregen om aan een geboortekaartje te beginnen? Zou je graag starten met een ontwerp en zit je nog met een vraag of wens je een offerte?
Geen probleem! Stuur me een berichtje via dit formulier en je hoort snel van me terug.


  Ik heb interesse in volgend ontwerp:

  Ik heb eventueel ook interesse in ...
  Deze website maakt gebruik van 🍪. Door verder te surfen ga je akkoord met het plaatsen van cookies.   Meer info